Psalmen voor Nu voltooid

Psalmen voor Nu is compleet! Met de gloednieuwe dubbel-cd Compleet gelukkig laten de hebraïci, dichters en componisten van Psalmen voor Nu na twaalf jaar een groots slotakkoord klinken. Het gedroomde doel is bereikt: alle honderdvijftig psalmen voor iedereen beschikbaar in toegankelijke taal en op eigentijdse muziek. Zo blijven de psalmen boeien, als samenzangliederen en als luisterliederen.

‘Compleet gelukkig’ bevat de laatste bewerkingen uit de reeks van Psalmen voor Nu en zeker niet de minste. Met de prachtige bewerkingen van bijvoorbeeld Psalm 65, 51 en 139 bevat deze cd genoeg bekende psalmen. Ook de minder bekende Psalm 55 en 37 schitteren in hun nieuwe jas. De bijdragen van gastcomponisten als Kinga Bán (Sela), Jeroen van der Werken, Bas van Nienes (Mensenkinderen), Viktor van Woudenberg (Wooden Saints) en Bas Bons maken deze cd extra waardevol.

Grandioos slotakkoord 
De afronding van Psalmen voor Nu en de presentatie van Compleet gelukkig vieren we op zaterdag 1 november tijdens een grandioos concert in de Lichtboog in Houten. Beleef deze unieke avond met een volledige live band en diverse sprekers. Oude en nieuwe psalmen van de afgelopen jaren zullen de revue passeren. Samen zingen en luisteren voor jong en oud.

Bezoekers die voor 1 oktober kaarten bestellen ontvangen een gratis Psalmen voor Nu DVD ‘’Zing mee voor God’’.

Info
Locatie: Lichtboog Kruisboog 22, 3994 AE Houten
Wanneer: 1 november 2014
Tijd: deuren 19:30, aanvang 20:00

Kaarten zijn verkrijgbaar via TrueTickets en kosten € 12,50. De CD al te reserveren.

De psalmen voor Nu band blijft concerten geven door het hele land. Zie de concertagenda.

Deel:
VOLGENDE ARTIKEL
Geplaatst door - - 0 reactie