Muziekboeken

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Totdat het veilig is”][vc_column_text]Met o.a. Vrede als ik slaap, God doet recht, Wie zo leeft, Als God iets doet.

 

 

Bestel het muziekboek hier.
Bestel het e-book hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Voor niemand bang”][vc_column_text]Met o.a Voor niemand bang, De stem van de HEER, Hoop op God, Alle eer aan God.

Bestel het muziekboek hier.
Bestel het e-book hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Liefde, brood en slaap”][vc_column_text]Met o.a. Vroeg in de morgen, Ik val niet uit zijn hand, Uw rust in mijn wereld, Veilige hoogte, Armenvol.

Bestel het muziekboek hier.
Bestel het e-book hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Geen woord te veel”][vc_column_text]Met o.a. Voor de koning, Doe mij recht, Echte held, Oordeel zelf, Met ons.

 

 

Bestel het muziekboek hier.
Bestel het e-book hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Gefeliciteerd”][vc_column_text]Met o.a. Opgelucht, Geef me ruimte, Liever uw liefde, Zo mooi, Goddank.

Bestel het muziekboek hier.
Bestel het e-book hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Mooie droom”][vc_column_text]Met o.a. De aarde is van God, De stad van God, Mooie droom, Alles veilig, Toch is het waar.

Bestel het muziekboek hier.
Bestel het e-book hier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Heilig boven alles”][vc_column_text]Met o.a. Koning van de aarde, Rechtvaardige koning, Avondlied, Blijf niet zwijgen, Zoekers en zwervers.

Bestel het muziekboek hier.
Bestel het e-book hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Licht, kom tevoorschijn”][vc_column_text]Met o.a. Hij ziet ons, De koning lacht, Hagars nageslacht,Ik hou van de HEER, Nog veel meer.

 

Bestel het muziekboek hier.
Bestel het e-book hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Compleet gelukkig”][vc_column_text]Met de gloedvolle dubbel-cd Compleet gelukkig laten de hebra├»ci, dichters en componisten van Psalmen voor Nu een groots slotakkoord klinken.

 

Bestel het muziekboek hier.
Bestel het e-book hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]