Compleet gelukkig

Psalmen voor Nu is compleet! Met de gloedvolle dubbel-cd Compleet gelukkig laten de hebraïci, dichters en componisten van Psalmen voor Nu een groots slotakkoord klinken. Het gedroomde doel is bereikt: alle honderdvijftig psalmen voor iedereen beschikbaar in toegankelijke taal en op eigentijdse muziek. 

Zo blijven de psalmen boeien, als samenzangliederen en als luisterliederen. Compleet gelukkig bevat de laatste bewerkingen uit de reeks van Psalmen voor Nu en zeker niet de minste. Met de prachtige bewerkingen van bijvoorbeeld Psalm 65, 51 en 139 bevat deze cd genoeg bekende psalmen. Ook de minder bekende Psalm 55 en 37 schitteren in hun nieuwe jas.

De bijdragen van gastcomponisten als Kinga Bán (Sela), Jeroen van der Werken, Bas van Nienes (Mensenkinderen), Viktor van Woudenberg (Wooden Saints) en Bas Bons maken deze cd extra waardevol.

Producer Minco Eggersman creëerde met zijn muzikanten Eljakim Okkerse, Ruben Bekx, Joost van ’t Hoff en Robbert Deurloo een toegankelijke en aanstekelijke mix van pop en rootsmuziek.

De vocalen zijn voortreffelijk verzorgd door o.a. Suzanne van der Velde (The Psalm Project), Kinga Bán, Lars Gerfen, Sergej Visser en Henk Kraaijeveld.

Deel:
VORIGE ARTIKEL
Geplaatst door -
VOLGENDE ARTIKEL
Geplaatst door -